“Saya Akan Buat Hidup Anda Tak Tenang Dan Menyesal” – Cucu Zahid Hamidi baru umur 9 tahun, tapi sudah pandai mengugut ~ Bulletin Media

Posted on 17 views

“Saya Akan Buat Hidup Anda Tak Tenang Dan Menyesal” – Cucu Zahid Hamidi baru umur 9 tahun, tapi sudah pandai mengugut

“Saya Akan Buat Hidup Anda Tak Tenang Dan Menyesal” – Cucu Zahid Hamidi baru umur 9 tahun, tapi sudah pandai mengugut
“Saya Akan Buat Hidup Anda Tak Tenang Dan Menyesal” – Cucu Zahid Hamidi baru umur 9 tahun, tapi sudah pandai mengugut

Ahmad Zahid Hamidi, yang kini telah dibebaskan dengan ikat jamin sebanyak RM2 juta selepas ditahan dengan 45 jenis pertuduhan itu dikatakan mempunyai sebuah keluarga yang sentiasa berada bersamanya*Lihat klip penuh video tersebut di bawah

Salah seorang ahli keluarganya merupakan cucu perempuan berusia 9 tahun yang bernama Sofee.

ARTIKEL MENARIK: ‘Mereka Kata Isteri Saya Pemilik Grab, Tapi Naik Grab Juga’. – Najib Mengungkit ‘Janji’ Tun M Mahu Hapus Grab

Baru-baru ini, dalam satu klip video yang telah dimuat naik oleh ibunya Nurulhidayah Ahmad Zahid, Sofee memberitahu pihak lawan datuknya bahawa

“saya akan membuatkan anda menyesali hidup anda dan saya akan memastikan hidup anda tidak akan aman.”

Dalam klip berdurasi 28 saat itu kelihatan bahawa ibu kepada cucu perempuan presiden UMNO itu telah melatih anaknya itu untuk memberikan ucapan berunsur ‘ugutan’ bagi memberikan sokongan padu buat Zahid Hamidi.

sumber: says.com

“You can lock my grandpa up, but not his soul and his fighting spirit. We are his family and we will never stop praying for him.

“I will make your life un-peaceful (sic). I will make you regret your life. Remember – I am only nine years old and I am my country’s future.”

“Anda boleh menahan atuk saya, tetapi bukan jiwanya dan semangat juangnya. Kami adalah keluarganya dan kami tidak akan berhenti berdoa untuknya.

“Saya akan membuat hidup anda tidak aman, saya akan membuat anda menyesali hidup anda. Ingat – Saya berusia sembilan tahun dan saya adalah masa depan negara saya.”

sumber celotehsaja

Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Pembangunan Masyarakat, Hannah Yeoh berkata Nurul Hidayah Ahmad Zahid harus melindungi anaknya di internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.