Suami Cacat Akibat Kmalangan. Isteri Lari Kahwin Dengan Lelaki Lain. Selepas 3 Tahun Si Isteri TERDUDUK Melihat Perubahan Bekas Suami ~ Bulletin Media

Posted on 2 views

Suami Cacat Akibat Kmalangan. Isteri Lari Kahwin Dengan Lelaki Lain. Selepas 3 Tahun Si Isteri TERDUDUK Melihat Perubahan Bekas Suami

Suami Cacat Akibat Kmalangan. Isteri Lari Kahwin Dengan Lelaki Lain. Selepas 3 Tahun Si Isteri TERDUDUK Melihat Perubahan Bekas Suami
Suami Cacat Akibat Kmalangan. Isteri Lari Kahwin Dengan Lelaki Lain. Selepas 3 Tahun Si Isteri TERDUDUK Melihat Perubahan Bekas Suami

Ini adalah kisah seorang gadis cantik dan bertuah yang merasakan kehidupannya akan kekal cantik serta bertuah buat selama-lamanya.Saya dan suami berasal dari kampung yang sama dan telah bertemu dan dijodohkan oleh seorang pencari jodoh. Suami saya seorang yang jujur, berkulit gelap dan tidak banyak bercakap. Seorang yang sedikit kelam kabut dan kekok serta pemalu.

ARTIKEL MENARIK: IBU Sanggup Korbankan Diri Lindungi Anak Dari Letupan..Tapi Malangnya..

Sebab utama saya berkahwin dengannya ialah kerana keluarganya mempunyai perniagaan besar di bandar dan kehidupan mereka di kampung boleh dikatakan paling baik di kalangan penduduk kampung yang lain. Kami telah dipertemukan oleh seorang pencari jodoh di kampung. Pada waktu itu, saya dianggap gadis paling cantik di kampung dengan rupa paras menawan dan suami saya terus terpesona melihat saya.

Ibu bapa saya telah meminta wang hantaran perkahwinan sebanyak 100,000 yuan (RM61,000) dan permintaan itu tidak ditolak dan ditawar oleh mentua saya. Sebaliknya, mereka telah meminta pencari jodoh menghantar wang tersebut pada hari yang sama dan saya telah berkahwin dengan suami saya pada malam itu juga. Ibu bapa saya berasa sangat gembira apabila mereka melihat wang yang banyak di hadapan mata.

Suami Cacat Akibat Kemalangan. Isteri Lari Kahwin Dengan Lelaki Lain. Selepas 3 Tahun Si Isteri Tergamam Melihat Perubahan Bekas Suami.

Gambar Sekadar Hiasan

Begini caranya bagaimana saya berkahwin. Hubungan saya dan suami selepas kami berkahwin amat baik sekali. Suami saya seorang yang sangat jujur, bijaksana dan amat mahir menjalankan perniagaan. Tugas saya hanyalah menjadi isteri yang menjaga rumahtangga dan mendidik bakal anak-anak kelak.

Suatu hari, rakan kongsi perniagaan suami saya telah datang ke rumah kami. Namanya Ah Liang dan rupanya amat kacak dengan sikapnya yang lucu. Semasa sedang makan malam, Ah Liang secara rahsia telah melihat wajah saya dan dia telah membuat diri saya berasa malu. Selepas undangan makan malam itu, Ah Liang telah datang melawat saya beberapa kali dan dia juga memberi hadiah kepada saya apabila suami saya berada di rumah. Ah Liang telah memuji suami saya kerana pandai mencari isteri yang cantik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.