Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya…

Posted on 2 views
Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya… – Hallo sahabat Sekitar Malaysia, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya…, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel Artis, Artikel Informasi, Artikel Maklumat, Artikel Malaysia, Artikel Malaysia Today, Artikel Menarik, Artikel News, Artikel Pelik, Artikel Terkini, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.Judul : Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya…
link : Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya…

Baca juga

Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya…

Nak tebus penerbangan PERCUMA dengan AirAsia musim cuti ni? Ini caranya…

Korang pernah terfikir tak – sebenarnya korang boleh terbang tanpa keluarkan satu sen pun. Nanti kitorang akan cerita. Dulu-dulu korang kena jadi bangsawan untuk terbang, sekarang ni syarikat penerbangan macam AirAsia cuba turunkan kos penerbangan macam tagline diorang – supaya semua orang boleh terbang.

“Salam Kapten! . Nak turun kat sini boleh?”

Sebab tu kitorang terkejut bila dengar yang…

Ingat tak awal-awal tadi kitorang cakap korang boleh melancong tanpa keluarkan satu sen pun? Kitaorang nak bagitahu, program pelanggan setia BIG sedang mengadakan promosi jualan tiket penerbangan PALING BESAR, TERBESAR DAN SATU-SATUNYA KAT MALAYSIA. Dengan promosi ni, korang cuma perlu gunakan mata ganjaran korang je untuk tebus tiket penerbangan dan dapat tiket penerbangan bonus PERCUMA. Bunyi benda ni macam gila, tapi kitorang tak gila – promosi BIG ni memang gempak betul!

Bermula pukul 12:00 AM hingga 11:59 PM, Ahad ni (11 November), ahli-ahli BIG akan dapat akses utama ke penerbangan-penerbangan promo AirAsia hanya khas melalui laman web AirAsia BIG dan aplikasi mobilenya. Kalau korang ada keahlian BIG, korang boleh tebus tiket penerbangan mengguna mata ganjaran BIG korang dan AirAsia BIG pun akan beri korang flight tambahan BONUS untuk digunakan pada tempoh 6 Mei 2019 hingga ke 4 Februari 2020. Hebat kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.