Kantoi Gambar Joget Dah Macam Orang Gila Di Kelab Tersebar, Siapa Pulak Tu? ~ Bulletin Media

Posted on 5 views

Kantoi Gambar Joget Dah Macam Orang Gila Di Kelab Tersebar, Siapa Pulak Tu?

Kantoi Gambar Joget Dah Macam Orang Gila Di Kelab Tersebar, Siapa Pulak Tu?
Kantoi Gambar Joget Dah Macam Orang Gila Di Kelab Tersebar, Siapa Pulak Tu?

Disebalik kecaman hebat yang diterima akibat melancarkan koleksi tudung di kelab malam, Presiden Seniman, Zed Zaidi menyokong tindakan usahawan itu. Jelasnya itu adalah pendekatan yang diambil Neelofa untuk berdakwah di pusat hiburan.Kalau lancar tudung pun kena kecam, macam mana pulak yang menari sakan tak cukup pakaian. Memang bola tanggung la untuk makcik bawang semua.

ARTIKEL MENARIK: Ahli Bomba Ini Azan kan Bayi Baru Lahir Ini. Kisah Bayi Ini Dilahirkan Pasti Menyentuh Hati Anda

King Coco Seksi Menari

Sebelum Tu, Siapa King Coco Viral Sebenarnya?

Fuhh semakin ramai yang nak tahu siapa king coco viral ini . Jom aku cerita dekat korang.

 macam ini nama kingcoco mula viral apabila video ini di muat naik ke media sosial oleh tuannya sendiri .

Untuk pengetahuan korang King Coco ini adalah seorang perempuan tau dan bukan lelaki. Nama Sebenar kingcocoadalah Mashaira Ismail.

Video yang di muat naik di media sosial tersebut menjadi viral apabila netizen mempersoalkan slank kingcocoyang mengatakan dia adalah mix beberapa negara. Mix tu di maksudkan sebagai darah campur beberapa negara. bukan mixer okay, tu nak buat kek. 

hahaha

Kantoi Gambar Joget Macam Orang Gila Di Kelab Tersebar, Siapa Pulak Tu?

Netizen mula mengecam video berkenaan kerana bahasa atau slank percakapan king cocoagak keterlaluan seperti di buat-buat. jadi biasalah , netizen kan. benda nak kutuk orang ja mesti laju gila orang viralkan. entah kenapa seronok sangat , aku pun tak tahu.

Seterusnya beberapa cerita kurang enak yang di tulis di media sosial sebelum ini yang mendakwa cocomerampas suami orang dan sebagainya .

Sejak tu, nama king coco makin panas dari biasa. Ia berlarutan sehinggakan ke majlis perkahwinan king coco dengan seorang kapten. Siapa King Coco

King coco akhirnya selamat di ijab kabul dan menjadi isteri kedua kepada kapten tersebut . Berita perkahwinan king cocomendapat kecaman ramai oleh netizen kerana mereka mendakwa yang isteri pertama kapten berkenaan sedang sarat mengandung. jadi agak tak patut majlis itu di langsungkan. itu kata netizenlah aku cuma tulis balik ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.